M
Reaction score
0

Latest activity Postings About

    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      I picked up my expy last Saturday. New ABS module installed and programmed. So far it has been the fix. Hopefully it stays that way!
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      Oof fingers crossed for you. I finally took mine to a dealership after trying myself and even hiring a mobile mechanic/electrician...
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      I checked all the grounds in the engine compartment. Haven’t checked the ones in the cab yet. Got a new battery. The other day the truck...
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      Connectors and posts were cleaned thoroughly. Haven’t switched to a known good battery but I did have it tested and it came back fine...
    • M
      MTX65 reacted to 99WhiteC5Coupe's post in the thread No start with Like Like.
      Have you cleaned the battery cable connectors with a battery brush tool and switched to a known good battery?
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      Had the battery checked (voltage and load tested) and it all came back normal. I’ll have to look into drop testing.
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      I checked the run/start relay via multimeter. Shows it’s operating normal. I’m seriously at a loss.
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      When the truck shut off, my wife jumped it to get it started. Started right up until they removed the cables. Immediately died when...
    • M
      MTX65 replied to the thread No start.
      Checked pins, connections, and ground. All appear good.
    • M
      MTX65 posted the thread No start in 3rd Gen - 2007 - 2017.
      2012 Ford Expedition 98,000 miles. 5.4L Wife was driving home the other day when the instrument cluster went haywire. Check engine...
  • Loading…
  • Loading…
Top